FOLLOWERS :)

Friday, 30 December 2011

Happy New Year.

Assalamualaikum.


Pertama-tama sekali, aku nak ucapkan tahniah dekat semua student PMR batch 96'. Apa pun result yang kita dapat, kita kene bersyukur kan. Kalau yang dapat apa yang korang nak, congrats giler! Tapi yang tak dapat tuh, jangan sedih-2 okay. SPM nanti balas dendam. Balas puas-2. :)


I just wanna share. I got.......... *bunyi dram* ade laaa..... :P
Mane boleh kasi tahu, rahsia tersembunyi, tersemat dalam otak. Hahaha.
I dapat ucapan tahniah dari parents, siblings, cikgu, kengkawan, jiran, kawan mak, kawan ayah, pengurus kat pejabat Felda. Dah dapat agak kan? Okay, aku bukan nak belagak tau. Aku cume nak share. Sharing is caring kan. SPM balas dendam. Ingat tuh. Pak cik aku kate, result nie aku balas dendam UPSR dulu, sebab UPSR aku kan result -.-''


Sudah-2, benda dah lepas. Cume sekarang nie, aku sangat berdebar nak masuk tahun baru sebab parents aku nak hantar aku pergi sekolah asrama, ditambah pulak result aku yang boleh tahan. Memang kaw-2 laa dorang nak hantar aku masok asrama. Arghhh, aku tak nak sebenar nya, tapi pikir-2 balik, okay jugak, dapat aku jauhkan sikit diri aku dari mamat tuh. Heeeeee.... Dapat jugak aku belaja berdikari.


Aku dah ade twitter, do follow me okay. twitter.com/hazwaniazyan. Promote kejap. HewHew. Ape lagi ek? Aku dah kering idea nie. Hahaha. Haaaa, sebenarnye aku nak mintak maaf dengan belog aku yang sore nie, sian dia, dah bersawang ye. *tiup sawang* Aku bukan tak nak update, cuma tak ada idea dan kering idea umpama tanah yang kering kontang kat padang pasir tu. *melampau*


Ape-2 pun, hari ni hari Jumaat, esok Sabtu. Lusa dah tahun baru. Insya'Allah aku sempat nak masuk tahun baru. Amin. 2/1/2012 hari Isnin, 2/1/2012 hari Selasa, jengjengjeng 3/1/2012 hari Rabu. Okay! Sekolah start. What? Sekejap nye cuti, nak tambah cuti lagi sebulan boleh tak? Hahaha. Eksaited nak masuk sekolah, bukan nak belajar tapi sebab nak jumpe kawan-2 lama. Rindu kau tau! Rindu sangat-2. :')


Barang sekolah dah beli? Tanye laa gua dah beli ke belum. Kfinee tak nak tanye. Takpe, nak cite gak. :P Baju sekolah aku dah hantar dekat tukang jahit, kain je aku nak selongkar balik almari, mom suruh pakai barang lama dulu, dah 2,3 bulan nanti kalau still tak dapat surat, baru buat baju putih lagi. Tudung, angah buat. Beg? Macam pakai tahun lepas punye lagi je. Takpe, nanti pau akak belikan yang baru. HewHew. Pencil case, pakai yang lame punye sebab baru beli mase nak exam hari tuh, dah laa besar gedabak. Aku pun tak tau nak isi ape nanti. Padan muke, beli lagi besauu-2. Haaa, kasut? Kasut pun aku tak beli lagi. Beli esok kot. Kotttttttt.....


Haaa, ade lagi satu cerita. Banyak pulak bende yang aku nak taip, tadi punye laa kering. Haha. Abang aku nak pindah. Abang aku dah kahwin, ade anak sorang. Wife dia kerja kat Kolumpor, abang aku duduk kat sini dengan aku, anak dorang plak kat Terengganu. WOW! Jadi, dia dengan wife dia akan berhijrah ke Terengganu follow anak dorang sebab dorang dah pun dapat kerja kat sane. But, aku yang sedih kat sini. Well, abang satu-satunye, dah laa dia tak pernah jauh sangat dari aku lama-2. Sedih wooo. Takpe-2, dia nak jugak duduk same-2 dengan wife and anak dia. :)


Akhir sekali, macam dah buat karangan plak. Haaa, tulisan aku dah buruk sebab lame tak menulis. Nak menulis pun kaku. Hahaha. Aku nak ucapkan Selamat Tahun Baru. *bungeapibungeapi* Semoga Tahun 2012 lebih baik dari tahun 2011. Aku nak mintak maaf, kot-2 sepanjang penulisan aku nie, aku ade meng-annoy-kan korang ke, terase ke, mencik doe cmnik ke, ape je laa. Sorry bebeh. Manusia. :) Saya mengakhiri tahun 2011 saya sebagai gadis yang menanti pinangan. *single laa ngok!* Hahaha.


Love :)


*entry tidak bergambar, gambar kat lappy satu lagi. akak rembat bawak kolej. wuuu.*


Good Luck to all PMR and SPM candidates :)

No comments:

Post a Comment