FOLLOWERS :)

Saturday, 31 December 2011

hye. :)

Assalamualaikum.


Aku takde idea untuk entry kali ni tapi aku terase macam nak menulis. Pasal ape yang aku nak tulis pun aku tak tau, yang pasti aku nak menulis.
Hai.. okay, aku blurr. Ape khabar? Sihat? Alhamdulillah. :)



Assalamualaikum 2012. Let's work together. Kita saling menyenangkan, saling menyusahkan, saling menyayangi, saling mencintai, saling menghormati, saling menggembirakan dan saling memberi kesenangan pada orang lain. :)

2012 --->

~ Aku dah masuk form 4, time to honeymoon? Honeymoon kau laa? Ni la mase nak sesuai kan diri dengan keadaan baru. Persekitaran baru, subjek baru. I nak amik science. Doakan saya okay.
~ Mom ask masuk asrama, aku dah cerita kat entry sebelum nie kan. Kalau jadi aku masuk asrama, makin bersawang laa blog nie. Sian dia.
~ No more love. Katakan tidak kepada CINTA! Aku bahagia bergerak solo, memang ade jugak hati yang aku nak kene jage tapi secermat aku jage hati si dia. Aku pun tak perlu nak bebankan otak aku, boleh kurang satu masalah, kan? 
~ Keluarga dan sahabat aku akan diutamakan dan tetap dekat tampat teratas dalam CARTA HATI aku. Najwa Latif dah keluar.....
~ Aku kena hilangkan ketagih online aku. Kena belajar bile onn je lappy, tangan tak nak tekan goggle. I have to. :) Insya'Allah.

Doakan aku. :)






Good Luck to all PMR and SPM candidates :)

1 comment: