FOLLOWERS :)

Saturday, 19 November 2011

dalam dilema. :')

assalamualaikum.


malaysia baru menang semi-final lawan myanmar. alhamdulillah. dan player malaysia insya'allah akan jumpe dengan indonesia on 21/11/2011.
oleh disebabkan game nie petang. laju-laju solat asar. mandi siap-siap. makan awal-awal. pukol 5 petang dah tepacak depan tv pegang menatang hitam. *remote tv*
aku ada abang.. tapi abang aku lebey memilih tengok bola di mamaking daripada temankan aku dekat rumah.. kuang hampeh ! ayah aku tak minat bola.. sedeyyy ! naseb baek ade kakak aku yang bermurah hati nak bersorak sekali dengan aku.. ^_^


okayy.. korang mesti tengok punye kan ? so, aku cume nak gitau. minit ahmad fakri saarani. *yang baru masok dalam list boyfriend aku. annoying. haha* mane ade pape. haha ! cume rumah aku bergeme kejap laa. sebab aku dengan kakak aku berpadu suare kejap. boleh masok kelas vokal hazami tau kami nieh. ^_^


kalau korang tengok balek tajok entry aku kan ? dalam dilema. :') ape kejadah haremmm budak nieh buat tajok entry lagu nieh. actually... *choii... haha!* 
aku dalam dilema antare nak pilih.. khairul fahmi che mat..


goggle. 

atau izzaq faris ramlan..

goggle

atau saja ahmad fakri saraani...

goggle.

mungkin sahaja.. kapten kita, badrol bakhtiar..

goggle.. 
tapi kenape gambar si badrol nie macam besar je. nak aku pilih dye kot.
haha !

gatal melampau aku nieh.. gatal tahap petala kelapan dah nieh.. haha ! 
tapi aku bagi semangat tau. cube dorang tau, ade orang minat kat dorang. tak ke dorang kembang kempis je masa nak maen nanty. dan nanty. dorang mesti tepiki dalam otak. ' kalau team aku kalah. malu laa. aku kene buat gol nieh atau aku kene defent dari lawan masok gol aku nieh. ' betol tak ? kuii~~
tapi, dorang tak dapat challenge aizat aku. haha ! 

btw, mase game tadi kan.. badrol bakhtiar kan dapat 2 kad kuning. pengulas sukan tuh cakap badrol dah tak boleh maen dah. choii.. rase down kejap ! rase macam feeling-feeling time safiq rahim kene layang kad merah time game dengan singapore. sedeyyyyyyy !!
tapi. ade lagi tapi... badrol bakhtiar dapat jugak maen. sebab kad kuning yang first tuh tidak dikira. 
suka-mak-nyah ! 

ahh.. sudah ! sampai di sini sahaja aku mengarot pasal bolaaa... 
semoga team malaysia menang ! insya'allah. :)

jumpe lagi nanty. :)







Good Luck to all PMR and SPM candidates :)

2 comments:

  1. ahahahha.. sib baik encik badrol leh main.. **happy**
    wani pilih muslim ahmad, asra, n adik nazmi yg sgt berpotensi tuh.. shahrul azwari okey jugak ;)

    ReplyDelete
  2. ciksyazwaniaziz : happy sebab badrol still boleh maen tapi shahrul azwari xmaen mase game dgn indonesia nanti. sedeyyy...

    ReplyDelete