FOLLOWERS :)

Friday, 18 November 2011

gonna miss you so much. :')

assalamualaikum. ^_^

siapa suke summer holiday ? angkat tangan.... macam aku nampak je. **blink..
meh. aku nak gitau. aku suke summer holiday ke tak. nak bace. bace ! tak nak bace ? tu, pegi tekan button pangkah kat belah atas tang tab korang tuh. -__-

i love cuti sekolah, **same lah kan dengan summer holiday. ^_^
tapi. *ade lagi tapi tuh. tak bersyukor dapat cuti langsong.* ehh, aku bersyukor laa.
who say aku tak bersyukor ? aku bersyukor laa... cume, aku rasa..
gonna miss my heart so much la.
haha ! korang pon kan. tipu la kalo tak rindu kan ? kan ? ^_^
sedey tau. cehh ! macam pergi mati je. haha ! **intro bosan. otak tengah bioll baru lepas bangun tido. haha !


ape aku nak storyy molly dekat korang nieh ek ? haaa ! ape ek ?
meh laa aku cite. macam biase. nak bace. bace ! tak nak ? paham-paham sendiri lah ye. ^_^
macam biase, aku pergi sekolah. tapi bangun lambat weyhh.. pukol 6.40 baru aku tejage. macam pelesit laa aku mandi, solat, pake baju. sume lah.. tengok-tengok jam dah pukol 7 lebey. bas pon passed away macam tuh je. haha ! bas pon blah macam tuh je. teros laju-laju pegi kat ayah. ' ayahh...... tolong hantar wani. ' **wink.. ' hmm.. cepat. ' haha ! thanx ayah. sayang ayah ketat-ketat laa. ^_^


sampai sekolah. dorang sume dah pakat-pakat duduk kat dataran pegang yassin. **sekolah aku memang hari jumaat bace yassin. bagos kan ? thumsb up !** aku pulak lambat sampai kan. nak amek ke tak nak ? nak amek. kotak yang letak yassin tuh ade kat pentas. malu weyhh.. haa. kongsi dengan sarah je laa. thanx sarah aini. lepas tu, ade ke patut cikgu suroh kami yang ramai-ramai nie pegi cabot semalu kat padang. takpe. takpe. amal jariah. haha ! tapi kan. tukang kebun kan ade. ouh, lupe. tukang kebun tu amek cuti. malu sebab team garuda kalah malu semalam. haha ! kejam.
malas laa nak cite panjang-panjang. nanti korang bosan sebab entry berjele-jele macam utusan raja.
cume. aku rehat tadi dengan heart. haha ! first time pergi rehat same-same lepas 3 tahun sekolah same. 
haha ! kelakar sunggoh. semoga summer holiday korunk best-best belaka. tapi jangan sampai bukak sekolah nanti bebalot sane, bebalot sini sudahh yerr. :)


sekeping je. ^_^

jumpe lagi nanty. :)


p/s : kakak aku gelakkan aku sebab aku letak kat header tuh 'belog' bukan blog. dye kate aku tak reti eja. tapi aku reti eja tau. saje je. tunjuk kelainan siket. haha ! 






Good Luck to all PMR and SPM candidates :)

No comments:

Post a Comment